Άστον Βίλα - Λέστερ 2-1: Ανάβαση με ανατροπή για τους Villagers (vid)

Νίκος Κικίδης
Άστον Βίλα - Λέστερ 2-1: Ανάβαση με ανατροπή για τους Villagers (vid)

bet365

Η Άστον Βίλα δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά της εκδοχή με τον Τζέραρντ στο τιμόνι και χάρη στη νίκη 2-1 απέναντι στη Λέστερ σκαρφάλωσε στην 10η θέση της Premier League.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Άστον Βίλα αδυνατούσε να σηκώσει κεφάλι με τον Ντιν Σμιθ στην τεχνική ηγεσία και οι απανωτές «σφαλιάρες» διαδέχονταν η μια την άλλη. Στην εποχή Τζέραρντ όμως η ηττοπάθεια αποτελεί μακρινό παρελθόν. Με εξαίρεση την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, οι Villagers μετρούν μόνο νίκες υπό τις οδηγίες του θρύλου της Λίβερπουλ με τελευταίο θύμα τους τη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς.

Παρά το γρήγορο προβάδισμα των Αλεπούδων με τον Μπαρνς (14΄), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση, όταν ο Κόνσα έγραψε το 1-1 τρία λεπτά αργότερα. Στο 45+1, το γκολ του Ράμσεϊ ακυρώθηκε μετά από τσεκ στο VAR, όμως ό,τι δεν συνέβη στο τέλος του πρώτου μέρους, έγινε τελικά στις αρχές του δευτέρου.

Κι αυτό διότι στο 54΄ο Κόνσα χτύπησε για δεύτερη φορά για να διαμορφώσει την ολική ανατροπή και να γίνει ο πρώτος αμυντικός της Βίλα που σκοράρει «ντομπλέτα» έπειτα από 11 χρόνια! Η Λέστερ δεν κατάφερε να βρει ποτέ αντίδραση στην αντεπίθεση των γηπεδούχων και τελικά υποχρεώθηκε σε ήττα, την ώρα που οι Χωριάτες έγραψαν το 3/4 επί εποχής Τζέραρντ και ανέβηκαν στη μέση της βαθμολογίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα