Κριστιάνο: «Δεν πανηγυρίζουμε, ο προορισμός μας είναι μακριά» (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία φτάνοντας τα 801 τέρματα στην καριέρα του, αλλά μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

Ο Πορτογάλος αστέρας πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Άρσεναλ. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στους «κανονιέρηδες» έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 801 γκολ στην καριέρα του σε 1.095 αγώνες συνολικά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 36χρονος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν θα μπορούσε να μην ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδα, ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς.

Οπως ανέφερε στο μήνυμα που δημοσίευσε στα social media, πρέπει να κερδηθούν πολλά ακόμα παιχνίδια προκειμένου η Γιουνάιτεντ να φτάσει στον προορισμό της, δηλαδή στην κορυφή!

«Το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μας. Δεν υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για πανηγυρισμούς. Η σημερινή νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική καθώς μας αφήνει να μπούμε ξανά στις… ράγες, ωστόσο απέχουμε ακόμα αρκετά από το να φτάσουμε στον προορισμό μας», τόνισε ο σούπερ σταρ των Άγγλων.

«Πρέπει να πω ένα τεράστιο μπράβο στους συμπαίκτες μου, τα έδωσαν όλα σήμερα, ήταν σπουδαίοι. Αλλά πρέπει να συγχαρώ ιδιαίτερα και τους σπουδαίους φιλάθλους μας. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.