Το σοκαριστικό λάθος με τους... Μεντί και η οργισμένη αντίδραση

Νίκος Κικίδης
Το σοκαριστικό λάθος με τους... Μεντί και η οργισμένη αντίδραση

bet365

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσαν ορισμένα δημοσιεύματα στους Φερλάν και Εντουάρντ Μεντί, τα οποία μπέρδεψαν τους δυο ποδοσφαιριστές με τον Μπεντζαμίν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι!

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των Φερλάν και Εντουάρντ Μεντί μετά την κυκλοφορία γαλλικών και βρετανικών δημοσιευμάτων που μπέρδεψαν τους δυο ποδοσφαιριστές με τον... Μπεντζαμίν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ρεπορτάζ για τις νέες κατηγορίες βιασμού που επιβαρύνουν τον πρώην άσο της Μονακό, ορισμένα Μέσα υπέπεσαν σε τεράστιο λάθος, συνοδεύοντας τα άρθρα τους με φωτογραφίες του τερματοφύλακα της Τσέλσι, αλλά και του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Το συμβάν φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν έξαλλοι με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και έκαναν έκκληση για σεβασμό προς το πρόσωπο και την αξιοπρέπειά τους.

Την αρχή έκανε ο Σενεγαλέζος γκολκίπερ των Μπλε, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και επιτέθηκε ευθέως στα Μέσα:

«Θλιβερό να βλέπω αυτό το πράγμα να συμβαίνει στο 2021, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Γαλλία, γιατί κάποιοι μαύροι δεν έχουν ούτε όνομα ούτε διαφορετικά πρόσωπα. Αυτά τα λάθη στις φωτογραφίες φαίνονται κωμικά, αλλά στην πραγματικότητα έχουν συμβολικό χαρακτήρα. Ωστόσο δεν είναι τόσο περίπλοκο να διαφοροποιήσεις δυο πρόσωπα, ειδικά όταν η φανέλα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια».

Λίγο αργότερα την σκυτάλη πήρε και ο Φερλάν Μεντί, ο οποίος με ακόμη πιο επιθετικό ύφος κάλεσε τον Τύπο να δείξει σεβασμό: «Σε ευχαριστώ πολύ Εντουάρντ Μεντί. Είμαστε στο 2021, σταματήστε. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα μάθετε να μας σέβεστε. Είτε σας αρέσει, είτε όχι» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα