Η αγοραπωλησία της Νιουκάστλ φέρνει την παραίτηση του προέδρου της Premier League

Newsroom
Η αγοραπωλησία της Νιουκάστλ φέρνει την παραίτηση του προέδρου της Premier League

bet365

Βόμβα στην Premier League, μιας και ο πρόεδρός της, Γκάρι Χόφμαν βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραίτηση εξαιτίας των αντιδράσεων για τους χειρισμούς του στην εξαγορά της Νιουκάστλ.

Καζάνι που βράζει η Premier League, αφού σχεδόν όλοι οι σύλλογοι είναι έντονα δυσαρεστημένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της εξαγοράς της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Premier, Γκάρι Χόφμαν είναι στα πρόθυρα παραίτησης, μιας και δέχθηκε πίεση για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. «Η ανακοίνωση της αποχώρησής του μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες» τόνισε στέλεχος ενός κορυφαίου συλλόγου. Ο Χόφμαν που ανέλαβε τα ηνία της Premier League πριν 18 μήνες θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη, μόνο αν ένας σημαντικός αριθμός συλλόγων τον στήριζε, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο...

Θυμίζουμε, πως οι καταγγελίες των συλλόγων απορρίφθηκαν γρήγορα από την Premier League λόγω των υποχρεώσεών της για εμπιστευτικότητα κατά τη διάρκεια συζητήσεων με την κοινοπραξία από τη Σαουδική Αραβία. Στη συνάντηση των 20 συλλόγων τον περασμένο μήνα εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια προς τον πρόεδρο για όσα συνέβησαν και μόνο η Σίτι κράτησε ουδέτερη στάση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα