Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς δανεισμό ο Ντιν Χέντερσον για να «χτυπήσει» τον Ντε Χέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς δανεισμό ο Ντιν Χέντερσον για να «χτυπήσει» τον Ντε Χέα

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς δανεισμό ο Ντιν Χέντερσον για να «χτυπήσει» τον Ντε Χέα

bet365

Ο Ντιν Χέντερσον εμφανίζει τάσεις φυγής από το «Ολντ Τράφορντ», ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής και να επανέλθει στην διεκδίκηση της θέσης του Ντε Χέα.

Ο Ντιν Χέντερσον δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πολύ δυνατό «φίνις» που πραγματοποίησε στην περσινή σεζόν ανάγκασε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να τον προτιμάει αντί του Νταβίντ Ντε Χέα στα παιχνίδια της Premier League στις τελευταίες αγωνιστικές της. Ωστόσο, οι φετινές του επιδόσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν το ίδιο εντυπωσιακές.

Ο Άγγλος κίπερ αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο μάλιστα τον έθεσε εκτός της διάθεσης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το EURO. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατά την περίοδο της αποθεραπείας του προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο οποίος τον ταλαιπώρησε αρκετά. Τα αποτελέσματα ξεκάθαρα: ο Χέντερσον δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του, έχοντας μόλις μία συμμετοχή την φετινή χρονιά και αυτή στο αγγλικό League Cup.

Την περίοδο που ο 24χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν στα πιτς, ο Ντε Χέα πραγματοποιούσε την μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη, βρίσκοντας ξανά τον καλό του εαυτό που τόσο είχε λείψει στην Γιουνάιτεντ. Έτσι, ο Χέντερσον, αν και πλέον υγιής, είναι αρκετά δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής όσο ο Ισπανός συνεχίζει με συνέπεια τέτοιες επιδόσεις.

Συνεπώς, από την πλευρά του ο νεαρός πορτιέρο έχει ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να διεκδικήσει εκ νέου την θέση του στο «νο1» των «Κόκκινων Διαβόλων». Η Γιουνάιτεντ δεν εμφανίζεται αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί ο Χέντερσον να συμφωνήσει σε δανεισμό διάρκειας 1,5 χρόνου, με την συμφωνία να προβλέπει πάντως την επαναξιολόγηση της κατάστασης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άγγλος διεθνής δεν θα βρεθεί σε πρωτόγνωρο για τον ίδιο καθεστώς σε περίπτωση που ικανοποιηθεί το αίτημά του. Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όντας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, ο Χέντερσον παρέμεινε κάτοικος «Μπράμαλ Λέιν» και την επόμενη χρονιά, βοηθώντας τις «Λεπίδες» να φτάσουν στην 9η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 5 πόντους πίσω από την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Χέντερσον στο «Ολντ Τράφορντ» βρίσκονται τόσο η Νιουκάστλ, η οποία με το νέο ιδιοκτησιακό της καθεστώς προσβλέπει σε ηχηρές κινήσεις και άμεσα αποτελέσματα, όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για τους νεαρούς Άγγλους ποδοσφαιριστές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα