Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους Γκλέιζερς παρουσία... 30 ατόμων

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους Γκλέιζερς παρουσία... 30 ατόμων

bet365

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οργανώθηκε έξω από το «Όλντ Τράφορντ», με την παρουσία του κόσμου όμως να μην είναι και ιδιαίτερα... ηχηρή.

Η σχέση των Γκλέιζερς με τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περάσει από χίλια κύματα τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη γενική διαμαρτυρία που είχε οργανωθεί από τους οπαδούς στο «Όλντ Τράφορντ» τον περασμένο Απρίλιο, λόγω της συμμετοχής του συλλόγου στα πλάνα της European Super League.

Από τότε οι ιδιοκτήτες του συλλόγου επιχείρησαν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ και να αφήσουν το θέμα να ξεθυμάνει, όμως φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν λάβει... συγχωροχάρτι από ορισμένους φίλους της ομάδας.

Καλύτερη απόδειξη για αυτό αποτελεί η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε μέσω social media κατά της οικογένειας, με τους διοργανωτές να καλούν τους συνοπαδούς τους να δώσουν ηχηρό «παρών» στις 13 Νοεμβρίου έξω από το «Όλντ Τράφορντ».

Παρόλα αυτά το αίτημα τους δεν φαίνεται πως εισακούστηκε, αφού στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν περίπου 30 άτομα, σε μια ένδειξη πως ο κόσμος της Γιουνάιτεντ έχει μετριάσει προς το παρόν την εχθρική του στάση απέναντι στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED