Νόριτς - Λιντς 1-2: Ιστορικό διπλό μετά από 41 χρόνια, στον πάτο τα Καναρίνια (vid)

Newsroom
Νόριτς - Λιντς 1-2: Ιστορικό διπλό μετά από 41 χρόνια, στον πάτο τα Καναρίνια (vid)

bet365

Για πρώτη φορά μετά το 1980 η Λιντς έφυγε με το διπλό από το «Carrow Road» (1-2), αφήνοντας τη Νόριτς στους δύο βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές! Μπήκε αλλαγή ο Τζόλης στο 69', στον πάγκο ο Γιαννούλης.

Δεν υπάρχει... σωτηρία για τη φετινή Νόριτς, η οποία αδυνατεί να πάρει την πρώτη της νίκη ακόμη κι εντός έδρας, ακόμη και απέναντι σε ομάδες που κράταει αήττητο δεκαετιών. Χωρίς τους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη στην αρχική 11άδα, το σύνολο του Ντάνιελ Φάρκε γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά από τη Λιντς, η οποία πανηγύρισε ιστορικό διπλό στο «Carrow Road» σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας μετά από 41 ολόκληρα χρόνια!

Μέσα σε ένα «εκρηκτικό» πεντάλεπτο, τα Παγώνια πήραν προβάδισμα με φανταστικό σόλο του Ραφίνια (56'), τα Καναρίνια απάντησαν με κεφαλιά του Ομομπαμιντέλε (56') και ο Ροντρίγκο έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα (1-2), κλέβοντας αμέσως τη χαρά και την ελπίδα ανατροπής από τους γηπεδούχους.

Ο Τζόλης πέρασε στο ματς στο 69' στη θέση του Ντάουελ, όμως, τίποτα δεν ήταν αρκετό για τη Νόριτς ώστε να ξεκολλήσει από τους δύο βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Εκκίνηση που δεν συγκρίνεται καν με εκείνη της Ντέρμπι Κάουντι το 2007-08 (χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία της Premier League), η οποία στα πρώτα 10 παιχνίδια είχε μαζέψει οκτώ παραπάνω βαθμούς. Χωρίς νίκη σε 20 σερί παιχνίδια Premier League, ποτέ πάνω από ένα γκολ στα τελευταία 28, ρεκόρ που πρέπει να πάμε 18 χρόνια πριν για να βρούμε αντίστοιχο από τη Γουότφορντ (30).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα