Λίβερπουλ - Μπράιτον: Τραυματίας και ο Κεϊτά, «ξεκληρίζεται» η μεσαία γραμμή των Reds (vid)

Λίβερπουλ - Μπράιτον: Τραυματίας και ο Κεϊτά, «ξεκληρίζεται» η μεσαία γραμμή των Reds (vid)

bet365

Ο Ναμπί Κεϊτά είναι το νέο μέλος στη λίστα των τραυματιών της Λίβερπουλ, εκ των οποίων οι τέσσερις ανήκουν στη μεσαία γραμμή, προκαλώντας έτσι «πονοκέφαλο» στον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της συνέχειας.

Η Λίβερπουλ υπέστη την τέταρτη φετινή βαθμολογική απώλειά της και τρίτη στο «Άνφιλντ», μένοντας στο 2-2 απέναντι στη Μπράιτον. Η τέταρτη απώλεια σε μια άλλη κατηγορία είναι, όμως, αυτή που δημιουργεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στις τάξεις των Reds: αυτή των τραυματιών στη μεσαία γραμμή.

Το κενό στα χαφ μεγαλώνει επικίνδυνα μετά τον τραυματισμό του Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο 20ο λεπτό, με τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν να παίρνει τη θέση του στο ματς. Ο Άγγλος είναι και ο τελευταίος διαθέσιμος μέσος αυτή τη στιγμή για τον Γιούργκεν Κλοπ μαζί με τους Χέντερσον, Τζόουνς, αφού έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι Τιάγκο, Φαμπίνιο, Μίλνερ και ο 17χρονος Χάρβεϊ Έλιοτ το πιθανότερο είναι να επιστρέψει με τη νέα σεζόν!

Ο Τιάγκο επανήλθε μεν την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση και συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό στη γάμπα, ενώ το πρόβλημα του Βραζιλιάνου ήταν σοβαρότερο του αναμενόμενου κι ο Κλοπ δήλωσε πως η κατάστασή του θα εκτιμάται διαρκώς τις επόμενες μέρες. Όσο για τον Μίλνερ, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του Κεϊτά ασφαλώς θα εξακριβωθεί τις επόμενες μέρες, όμως, κρίνοντας από τη μυϊκή φύση του προβλήματος που φάνηκε να έχει και το ότι είχε αποχωρήσει τραυματίας και στο «Ολντ Τράφορντ» μια εβδομάδα πριν, εντείνουν την ανησυχία στους Κόκκινους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα