Αζάρ: Θα κινηθούν για την απόκτηση του Ιανουάριο Τσέλσι και Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας
Για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ θα κινηθούν Τσέλσι και Νιουκάστλ, εκμεταλλευόμενοι τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στη Ρεάλ.

Οι σχέσεις του Βέλγου μεσοεπιθετικού με τον Κάρλο Αντσελότι δεν είναι και οι καλύτερες. Αλλωστε ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι το πρόβλημα του πρώην άσου της Τσέλσι δεν είναι η φόρμα του, αλλά ο αυξημένος ανταγωνισμός στην ομάδα.

Γι' αυτό και ο Αζάρ έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού από τη στιγμή που ο Βινίσιους έχει εξασφαλισμένη μια θέση στο βασικό σχήμα των «μερένγκες».

Σύμφωνα πάντως με το «ESPN», ενδιαφέρον για την περίπτωση του υπάρχουν από πολλές ομάδες της Premier League και κατά κύριο λόγο από τις Τσέλσι και Νιούκαστλ. Οι δύο ομάδες παρακολουθούν τον Αζάρ και τον Ιανουάριο δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του, έστω και με τη μορφή δανεισμού, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αλλωστε και ο Αζάρ θα επιδιώξει να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, από τη στιγμή που τη φετινή σεζόν μετράει μόλις εννέα συμμετοχές με τους Μαδριλένους.