Αντσελότι: «Το πρόβλημα του Αζάρ είναι ότι προτιμώ άλλους για τη θέση του»

Αντσελότι: «Το πρόβλημα του Αζάρ είναι ότι προτιμώ άλλους για τη θέση του»

Newsroom
Αντσελότι: «Το πρόβλημα του Αζάρ είναι ότι προτιμώ άλλους για τη θέση του»

bet365

Προειδοποιητικό... καμπανάκι του Αντσελότι για τον Εντέν Αζάρ, με τον Ιταλό να κάνει σαφές πως το κυριότερο πρόβλημα του Βέλγου στη Ρεάλ είναι ο αυξημένος ανταγωνισμός.

Για ακόμη μια σεζόν στη Μαδρίτη ο Εντέν Αζάρ δεν έχει καταφέρει να αποδείξει τον λόγο που η Ρεάλ σπατάλησε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, αφού και φέτος ο Βέλγος ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την εντυπωσιακή εξέλιξη του Βινίσιους, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος έχει εξασφαλισμένη μια θέση στο βασικό σχήμα των Μερένγκες.

Κληθείς να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση του Αζάρ, ο Κάρλο Αντσελότι δεν... μάσησε τα λόγια του κάνοντας σαφές πως το πρόβλημα του πρώην άσου της Τσέλσι δεν είναι η φόρμα του, αλλά ο αυξημένος ανταγωνισμός στην ομάδα.

«Δεν έχει το στάτους του αστέρα της ομάδας επειδή είχε πολλούς τραυματισμούς, όμως σιγά σιγά θα ξαναδούμε τον καλύτερο εαυτό του. Είμαι σίγουρος ότι τη φετινή σεζόν θα παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του και θα παίζει περισσότερο σε σχέση με τώρα. Ο Αζάρ τα έχει όλα: ποιότητα, κίνητρο... Πρέπει να αντέξει, το πρόβλημα δεν είναι η φόρμα του, αλλά το γεγονός ότι κάποιες φορές προτιμώ άλλους για τη θέση του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Τη φετινή σεζόν ο Αζάρ μετρά συνολικά οκτώ συμμετοχές σε La Liga και Champions League, καταγράφοντας μια ασίστ σε 382 αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα