Αυθαίρετο μέρος της έπαυλης του Κριστιάνο στην Πορτογαλία

Αυθαίρετο μέρος της έπαυλης του Κριστιάνο στην Πορτογαλία

Newsroom
Αυθαίρετο μέρος της έπαυλης του Κριστιάνο στην Πορτογαλία

bet365

Κομμάτι της αξίας 2,7 εκατ. ευρώ βίλας του στη βόρεια Πορτογαλία θα αναγκαστεί να γκρεμίσει ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο αφού κρίθηκε παράνομο.

Σε μπελάδες μπήκε ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως ενημερώθηκε από τις αρμόδιες αρχές, έχει προθεσμία μέχρι τον προσεχή Μάρτιο για να γκρεμίσει το γήπεδο τένις και ένα ακόμα κτίριο που δεν εντάσσονται στα καθορισμένα πλαίσια δόμησης στην έπαυλή του στη Βόρεια Πορτογαλία.

Ο δήμαρχος της πόλης Geres που βρίσκεται το πολυτελές εξοχικό σπίτι του Πορτογάλου, Μάνουελ Τίμπο, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την πράξη του ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ «παράνομη».

«Στην αρχή μας παρουσίασε ένα έργο και εγκρίθηκε. Έχτισε το ακίνητο στην αδειοδοτημένη περιοχή, αλλά έχτισε και έξω από τα επιτρεπόμενα όρια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι μπορεί να μη μιλάμε για μεγάλη έκταση, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια «παράνομη ενέργεια» και πως οι Αρχές έδωσαν προθεσμία στον διεθνή άσο για να προσαρμοστεί στους κανονισμούς.

Τα έγγραφα του Συμβουλίου αποδεικνύουν ότι ο Κριστιάνο έχει ήδη υποβάλλει αίτηση για άδεια κατεδάφισης στο όνομά του, ώστε να καταστρέψει το γήπεδο τένις και το παράρτημα που λέγεται πως λειτουργούσε ως το σπίτι της οικιακής βοηθού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρότι υπήρξαν φήμες ότι ο Ρονάλντο πούλησε την εν λόγω βίλα στον πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης Πέπε, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTP ανέφερε ότι ο Πορτογάλος παραμένει επίσημος ιδιοκτήτης της μεγάλης έπαυλης στο προστατευόμενο εθνικό πάρκο Peneda - Geres.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα