Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ δοκίμασε οκτώ παιδιά από την ακαδημία (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ δοκίμασε οκτώ παιδιά από την ακαδημία (vids)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ δοκίμασε οκτώ παιδιά από την ακαδημία (vids)

bet365

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες δίνει την ευκαιρία στους ανερχόμενους «αστέρες» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείξουν στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τι αξίζουν.

Οι «αστέρες» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται μακριά από το Ολντ Τράφορντ λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων και οι προπονήσεις γίνονται με αρκετά περιορισμένο ρόστερ.

Η «λειψανδρία» στην ομάδα του Μάντσεστερ δίνει την ευκαιρία σε κάποια από τα ανερχόμενα ταλέντα της ομάδας να δείξουν στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τι αξίζουν.

Τις τελευταίες ημέρες με την πρώτη ομάδα των «Κόκκινων Διαβόλων» προπονούνται οκτώ παιδιά από τα «φυτώρια», τα οποία φιλοδοξούν να γίνουν ο επόμενος... Γκρίνγουντ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τεχνικού της Γιουνάιτεντ.

Τσάρλι Σάβατζ

Ο 18χρονος γιος του πρώην διεθνή Ουαλού, Ρόμπι Σάβατζ. Όπως και ο πατέρας του ο Τσάρλι αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως είναι τεχνικά ανώτερος. Ο νεαρός Σάβατζ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Απρίλιο και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Σκοτ ΜακΤόμινι.

Άλβαρο Φερνάντεζ

Η Γιουνάιτεντ υπέγραψε πέρυσι τον 18χρονο αριστερό μπακ από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι στιγμής δικαιώνει τις προσδοκίες. Ο Φερνάντεζ ξεκίνησε με την Κ-18 την πρώτη του σεζόν, όμως γρήγορα πήρε προαγωγή για την Κ-23. Ο Ισπανός μπακ έμαθε άμεσα την αγγλική γλώσσα όπως και τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο. O Φερνάντεζ στοχεύει να φτάσει στο επίπεδο του πρότυπου του, Μαρσέλο.

Μπγιόρν Χάντλι

Ο Χάντλι αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ολλανδική Μπρέντα και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και «εξάρι». Με τις εμφανίσεις του ο νεαρός αμυντικός κέρδισε την εμπιστοσύνη του σκάουτ της Γιουνάιτεντ στην Ολλανδία, Ρενέ Μούνεν. Σύμφωνα με τον προπονητή της Κ-18, Νιλ Ράιαν πρόκειται για έναν φυσικό ηγέτη της αμυντικής γραμμής.

Ντίλον Χιούντζγουερφ

Ακόμα μια «επένδυση» από την Ολλανδία. Ο 18χρονος επιθετικός έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το 2019 προερχόμενος από τη φημισμένη ακαδημία του Άγιαξ. Ο Χιούντζγουερφ ήρθε στη Γιουνάιτεντ ως φορ, όμως πλέον έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης. Πριν ανέβει στην Κ-23 της Γιουνάιτεντ εντυπωσίασε στην Κ-18 έχοντας 12 γκολ και 11 ασίστ.

Τζο Χιούτζιλ

Στα 16 του ο Χιούτζιλ ήταν «Μήλον της Έριδος» για το «Big 6» της Αγγλίας με την Γιουνάιτεντ να εξασφαλίζει εν τέλει την υπογραφή του. Ο υψηλόσωμος φορ επιβεβαίωσε πως άξιζε την προσοχή των μεγάλων ομάδων, καθώς στο περσινό πρωτάθλημα των ομάδων Κ-23 είχε 10 γκολ σε 18 παιχνίδια.

Μαρκ Χουράδο

Ο νεαρός αμυντικός είναι «προϊόν» της φημισμένης Μασία, όμως το 2020 αρνήθηκε το επαγελλματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα των Καταλανών και πήγε στο Μάντσεστερ. Ο 17χρονος μπακ φημίζεται για την ικανότητα του στο επιθετικό παιχνίδι. Την τρέχουσα σεζόν αποτελεί τον αρχηγό της Κ-18 της Γιουνάιτεντ.

Τσάρλι ΜακΝιλ

Ο Άγγλος επιθετικός έχει αγωνιστεί τοσο στη κόκκινη όσο και στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Από τη Γιουνάιτεντ πήγε στη Σίτι και από εκεί επέστρεψε πίσω το 2014. Τη προηγούμενη σεζόν κέντρισε τα βλέμματα στο πρώταθλημα Κ-18, καθώς σκόραρε 24 γκολ σε 21 παιχνίδια.

Τσάρλι Γουέλενς

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουέλενς προπονείται με την ανδρική ομάδα της Μάντσεστερ. Ο Σόλσκιερ τον είχε τσεκάρει πριν από ένα παιχνίδι με την Αστάνα το 2019 για το Europa League. Ο νεαρός δεξιός μπακ έκανε τη διαφορά στην Κ-18 την περασμένη σεζόν και φέτος με την Κ-23 έχει ήδη 3 ασίστ σε 7 παιχνίδια.

πηγή: Daily Mail

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα