Το αστρονομικό ποσό που παίρνει ο Ρονάλντο για μία ανάρτηση στο Instagram

Το αστρονομικό ποσό που παίρνει ο Ρονάλντο για μία ανάρτηση στο Instagram

Κώστας Τόπας
Το αστρονομικό ποσό που παίρνει ο Ρονάλντο για μία ανάρτηση στο Instagram

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβός Influencer στην Premier League, καθώς για μία ανάρτησή του στο Instagram, αμείβεται με 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 36χρονος Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο ακριβοθώρητο Influencer, αλλά παράλληλα κι αυτόν που με μία του μόνο δημοσίευση μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις ενός brand. Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε κι από τους αριθμούς που έφερε στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του «MyProtein».

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει 350 εκατομμύρια ακόλουθους, κοστολογεί μία διαφημιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με τέτοιο αστρονομικό ποσό.

Ενδεικτικό ότι ο αμέσως επόμενος είναι ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους διαβόλους», Πολ Πογκμπά, με μεγάλη διαφορά στα ποσά. Ο Γάλλος μέσος αμείβεται με 245 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ με 222 χιλιάδες ευρώ. Την πεντάδα της σχετικής λίστας, συμπληρώνουν οι Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι με 90 χιλιάδες ευρώ και Ραφαέλ Βαράν με 85 χιλιάδες ευρώ.

H σχετική λίστα των Influencer στην Premier League από την «MyProtein»:

δ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα