Σαλάχ vs. Αζάρ: Ποιος έκανε το καλύτερο σόλο στο «Άνφιλντ»; (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαλάχ vs. Αζάρ: Ποιος έκανε το καλύτερο σόλο στο «Άνφιλντ»; (vids)

bet365

Το μαγικό γκολ του Σαλάχ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι «προκάλεσε» τους οπαδούς της Τσέλσι που θυμήθηκαν την κούρσα του Εντέν Αζάρ πριν από μερικά χρόνια κι έτσι προέκυψε το μεγάλο δίλημμα...

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ξεκινώντας από πλάγια δεξιά – εκεί όπου συνηθίζει να κινείται και να παίζει αρκετά κοντά στη γραμμή τη φετινή σεζόν – κατάφερε να προστατεύσει τη μπάλα και να ντριμπλάρει με επιτυχία όποιον κι αν επιχείρησε να τον σταματήσει.

Σούταρε με δύναμη με το δεξί, το «κακό» του πόδι και σκόραρε για το προσωρινό 2-1 της ομάδας του Κλοπ στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στους Πρωταθλητές.

Ο «Φαραώ» αποθεώθηκε από οπαδούς των «κόκκινων» και μη, όμως, οι φίλοι της Τσέλσι έσπευσαν στα social media να θέσουν ζήτημα σύγκρισης με το σόλο του Εντέν Αζάρ, στο ίδιο γήπεδο, από την ίδια πλευρά, πριν από μερικά χρόνια.

Για την ακρίβεια, ο Βέλγος νυν αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Σεπτέμβρη του 2018 είχε σηκωθεί από τον πάγκο για τους «μπλε» και κατάφερε να τους χαρίσει τη νίκη στο LeagueCup με την μαγική ενέργεια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο «Άνφιλντ».

Τελικά ποιο από τα δυο γκολ είναι καλύτερο;

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα