Νούνο Σάντο – Μικαΐλ Αντόνιο: Σάρωσαν τον Αύγουστο στην Premier και βραβεύτηκαν (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Νούνο Σάντο – Μικαΐλ Αντόνιο: Σάρωσαν τον Αύγουστο στην Premier και βραβεύτηκαν (vids)

bet365

Η Τότεναμ με το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές χάρισε στον Νούνο Σάντο το βραβείο του καλύτερου προπονητή του Αυγούστου, ενώ, ο Μικαΐλ Αντόνιο με την εκπληκτική Γουέστ Χαμ ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε 7 γκολ!

H Premier League ανακοίνωσε τους καλύτερους του μήνα Αυγούστου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο προπονητής ήταν ο Νούνο Σάντο που κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο για την Τότεναμ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 πόντους χάρη σε τρεις νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) κόντρα σε Σίτι, Γουλβς και Γουότφορντ.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του μήνα αναδείχθηκε ο θρύλος, πλέον, της Γουέστ Χαμ, Μικαΐλ Αντόνιο. Με 4 τέρματα και 3 ασίστ στα τρία πρώτα ματς της σεζόν, έχει κλέψει την παράσταση και πλέον είναι και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τα «σφυριά» στην Premier League!

Όσο για το καλύτερο γκολ, αυτό ψηφίστηκε το υπέροχο ανάποδο ψαλίδι του Ντάνι Ινγκς για την Άστον Βίλα στο 2-0 επί της Νιούκαστλ στο Μπέρμιγχαμ, στην 2η αγωνιστική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα