Λουκάκου: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με τον Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
Λουκάκου: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με τον Ρονάλντο»

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου, αφού αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παράλληλα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τον συγκρίνουν με τον Πορτογάλο αστέρα της Γιουνάιτεντ.

Ρομέλου Λουκάκου και Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσουν σκληρή μάχη τη φετινή σεζόν στα γήπεδα της Premier League, αγωνιζόμενοι για την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα.

Στο Νησί ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τις συγκρίσεις, λέγοντας πως ο Βέλγος επιθετικός έχει αρκετά στοιχεία από τον Πορτογάλο αστέρα των «κόκκινων διαβόλων».

Από την πλευρά του πάντως, ο Λουκάκου, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τον συγκρίνουν μαζί του, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον «CR7».

«Ποτέ μην με συγκρίνετε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ποτέ. Για μένα είναι μέσα στο Top3 των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για τους παίκτες της γενιάς μου, αυτά που έχει πετύχει είναι εκπληκτικά. Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος του στην Ιταλία και τώρα που επιστρέφει στην Premier, είναι ένα μπόνους για το αγγλικό ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Βέλγος στράικερ των «μπλε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα