Αήττητη η Εβερτον, επιστροφή στις νίκες για Λέστερ

Αήττητη η Εβερτον, επιστροφή στις νίκες για Λέστερ

bet365

Ακάθεκτη η Εβερτον, επικράτησε 2-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και μοιράζεται την κορυφή με τη Γουέστ Χαμ που... γκέλαρε εντός έδρας. Επιστροφή στις νίκες για Λέστερ, πήρε διπλό στην έδρα της Νόριτς.

Αμφότερες ήταν αήττητες, αλλά τελικά είναι η Εβερτον που καθάρισε το 0-2 στην έδρα της Μπράιτον και παραμένει στην κορυφή. Ο Γκρέι άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια (41'), για να έρθει το δεύτερο γκολ με μία περίεργη... ενδοοικογενειακή διαμάχη. Κάλβερτ-Λιούιν και Ριτσάρλισον ήθελαν να εκτελέσουν το πέναλτι και αυτό εξελίχτηκε σε μεταξύ τους καυγά. Χρειάστηκε μάλιστα να συγκρατήσουν οι συμπαίκτες του τον Βραζιλιάνο που βρέθηκε εκτός εαυτού. Ο Κάλβερτ-Λιούιν πάντως ευστόχησε (58') και τα Ζαχαρωτά έφυγαν με τρίποντο από εκεί για πρώτη φορά από το 1983 και μετά από πέντε αποτυχημένες επισκέψεις.


Η Λέστερ άφησε τη Νόριτς στο απόλυτο μηδέν

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν στον πάγκο και ο Γουίλιαμς που κάλυψε τη θέση του στα αριστερά, ευθύνεται καθαρά για το πρώτο γκολ της Λέστερ. Οι Αλεπούδες εκμεταλλεύτηκαν γενικότερα τα λάθη των Καναρινιών και πέρασαν με 1-2 από το “Κάροου Ρόουντ”. Ο Βάρντι με πλασέ στη μία επαφή (8') ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, με τον Πούκι να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα (44'). Ωστόσο, ο Ολμπραϊτον (76') χάρισε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν στους φιλοξενούμενους, αφήνοντας τη Νόριτς στο απόλυτο μηδέν. Ο Χρήστος Τζόλης έμεινε εκτός αποστολής για τους νεοφώτιστους.

Ο Γκάλαχερ χάλασε το απόλυτο της Γουέστ Χαμ

Εάν η Γουέστ Χαμ νικούσε την Κρίσταλ Πάλας, θα έμενε μόνη στη κορυφή με το απόλυτο νικών. Τα Σφυριά το προσπάθησαν, έφτασαν κοντά σε αυτό, αλλά τους στέρησε το τρίποντο ο δανεικός από την Τσέλσι, Γκάλαχερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές. Αρχικά με τον Φορνάλς έπειτα από 1-2 με τον Αντόνιο (39') και εν συνεχεία κοντινή βολίδα του τελευταίου (68'). Ο Γκάλαχερ όμως απάντησε και τις δύο φορές (58', 70'), χαρίζοντας στους Αετούς τον δεύτερο βαθμό τους.


Αήττητη η Μπρέντφορντ

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Μπρέντφορντ στο πρωτάθλημα, αφού έπειτα από τρεις αγωνιστικές η νεοφώτιστη είναι αήττητη. Η ομάδα του Φρανκ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Άστον Βίλα στο Villa Park και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με τον Τόνεϊ στο 7ο λεπτό, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μπουεντια. Η Αστον Βίλα πίεσε, προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά Ινγκς και Ελ Γκάζι δεν κατάφεραν να της χαρίσουν τη νίκη.


Θρίλερ χωρίς νικητή!

Ματσάρα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όπου Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Τόσο οι «Καρακάξες» όσο και οι «Αγιοι» δεν έχουν καταφέρει έπειτα από τρεις στροφές να πάρουν νίκη. Η Νιουκάστλ προηγήθηκε με τον Γουίλσον στο 55', ωστόσο ο Ελιονούσι έφερε το ματς στα ίσα στο 74'. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 90+3' ο Μαξιμέν πέτυχε το 2-1. Στην τελευταία φάση του ματς, o Αρμστρονγκ ανατράπηκε από τον Λασέλς και ο Γουόρντ Πράους διαμόρφωσε το 2-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα