Γιαννούλης: «Καλό μάθημα τα ματς με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι» (vid)

Γιαννούλης: «Καλό μάθημα τα ματς με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι» (vid)

Γιαννούλης: «Καλό μάθημα τα ματς με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι» (vid)

bet365

Ο μπακ της Νόριτς αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας στην Premier League και έδωσε το... σύνθημα για τη συνέχεια στη σεζόν

Με το «αριστερό» ξεκίνησε η Νόριτς το πρωτάθλημα, καθώς στα 2 πρώτα ματς της φετινής Premier League που επέστρεψε γνώρισε ισάριθμες «βαριές» ήττες από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δέχθηκε αθροιστικά 8 γκολ (3-0 και 5-0 αντίστοιχα).

Επόμενος αντίπαλός της είναι αύριο (28/7) η Λέστερ και ο Δημήτρης Γιαννούλης που ξεκίνησε βασικός και στα 2 ματς που έδωσαν τα «καναρίνια» μίλησε για την επόμενη μέρα τους. Ηταν δύσκολα μέχρι τώρα γιατί παίξαμε με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν πήραμε κάτι από αυτούς τους αγώνες, αλλά κοιτάμε μπροστά. Ηταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα, αλλά και για μένα. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί στην Premier League κάθε λάθος δίνει ένα γκολ στον αντίπαλο. Είναι πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με την Championship, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε πέρσι, γιατί θα σε διαλύσουν. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια και θα έχουμε κέρδος από όλο αυτό», σχολίασε σχετικά.

Για τον ίδιο και την πόλη ανέφερε ότι «είναι καλά μέχρι στιγμής. Τα παιδιά, όλοι στην ομάδα είναι φιλικοί. Ο τρόπος ζωής είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ, το ίδιο κι ο Χρήστος (σ.σ. Τζόλης). Πιστεύω θα τα πάμε καλά. Δεν έχω συνηθίσει τον καιρό, νομίζω είναι το... πιο δύσκολο απ όλα».


Για την παρουσία του Χρήστου Τζόλη που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο κόντρα στην Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ (2 γκολ/ισάριθμες ασίστ) είπε πως «παίζαμε μαζί στην Ελλάδα, στην ίδια ομάδα και την ίδια πλευρά μάλιστα. Αυτό είναι σημαντικό. Τον ξέρω καλά, το ίδιο κι αυτός. Χαίρομαι πολύ που είναι εδώ. Οταν έμαθα ότι θα έρθει στην ομάδα, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Ο Χρήστος μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα, όχι μόνο απέναντι σε ομάδες της Championship. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει, αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι ικανός στην άμυνα, είναι σπουδαίος για την ομάδα».


Κλείνοντας έστειλε και ένα «μήνυμα» στους φίλους της ομάδας. «Είναι πολύ σημαντικοί για μας. Οταν αισθάνομαι αδύναμος στο γήπεδο, παίρνω ενέργεια από αυτούς. Μακάρι το γήπεδο να είναι κάθε φορά γεμάτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα