Τότεναμ: Ανακοίνωσε Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Νούνο Εσπίριτο Σάντο

bet365

Το... σήριαλ ολοκληρώθηκε, η Τότεναμ βρήκε κόουτς, κι αυτός είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Μετά τα διαδοχικά «ναυάγια» με Κόντε, Φονσέκα, Γκατούζο και Λοπετέγκι, η Τότεναμ έκλεισε και ανακοίνωσε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο για την τεχνική ηγεσία.

Ο πρώην coach της Γουλβς... νίκησε στην τελική ευθεία τον Γκρέιαμ Πότερ της Μπράιτον και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε από τους Λύκους έπειτα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια και είχε βρεθεί σε διαπραγματεύσεις και με τις Έβερτον, Κρίσταλ Πάλας, δίχως, όμως, να προκύψει «γάμος».

Σημειώνεται ότι οι Λονδρέζοι έκλεισαν δυο μήνες στο να αναζητούν προπονητή μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον νεοφερμένο αθλητικό διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι να έχει... μερίδιο ευθύνης. «Όταν έχεις μια ομάδα με ποιότητα και ταλέντο, θέλεις να κάνεις τους φιλάθλους περήφανους. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση και τιμή να είμαι τεχνικός της Τότεναμ, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά μου. Δεν έχουμε καμία μέρα να χάσουμε και πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε αμέσως καθώς η προετοιμασία ξεκινά σε λίγες μέρες» τόνισε ο νέος τεχνικός της Τότεναμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα