Εθνική Ολλανδίας: Κούμαν αντί Φαν Χάαλ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ (vid)

Εθνική Ολλανδίας: Κούμαν αντί Φαν Χάαλ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ (vid)

Εθνική Ολλανδίας: Κούμαν αντί Φαν Χάαλ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ (vid)

bet365

Ο Φαν Χάαλ, λόγω του καρκίνο στον προστάτη που πρέπει να αντιμετωπίσει, θα αφήσει τον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ και θα τον διαδεχτείο Ρόναλντ Κούμαν!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ, σε συνέντευξη του στην ολλανδική τηλεόραση αποκάλυψε πως εδώ και αρκετό καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Ετσι, ο 71χρονος μετά την τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «οράνιε».

Μάλιστα στον πάγκο της εθνικής θα επιστρέψει ο Κούμαν, όπως έχει επιβεβαιωθεί από την Ομοσπονδία της χώρας.

Θυμίζουμε ότι ο Κούμαν απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα τον Οκτώβριο του 2021 ύστερα από 67 ματς στον πάγκο των Καταλανών (40 νίκες, 11 ισοπαλίες, 16 ήττες). Επιστρέφει στην εθνική Ολλανδίας μετά τον Αύγουστο του 2020. Στην πρώτη του θητεία είχε σε 20 ματς (από τον Φεβρουάριο του 2018) 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες με 43 γκολ ενεργητικό και 18 παθητικό. Οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Nations League όπου έχασε από την Πορτογαλία με 1-0.

Το video με την είδηση από το BBC:

Ο Κούμαν είχε υποστεί καρδιακό όταν ήταν στην εθνική Ολλανδίας

Επίσης, όταν ήταν στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας, ο Κούμαν είχε ένα καρδιακό επεισόδιο. Τότε διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Άμστερνταμ και μετά πήρε εξιτήριο όταν και σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα