Μέσι: Ο Μασκεράνο τον προσκαλεί να ενταχθεί στην Κ23 της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς του Παρισίου

Μέσι: Ο Μασκεράνο τον προσκαλεί να ενταχθεί στην Κ23 της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς του Παρισίου

Newsroom
lionel_messi_argentina

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι, θα μπορούσε να είναι ένας από τους τρεις «βετεράνους» στην Κ23 της Αργεντινής στους Ολυμπιακού του Παρισίου.

Πιθανή είναι σύμφωνα με τους «Times» η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ως ένας από τους τρεις επιτρεπόμενους βετεράνους της εθνικής Αργεντινής, που εξασφάλισε τη θέση της στη μεγαλύτερη «γιορτή» του αθλητισμού με τη νίκη επί της Βραζιλίας την Κυριακή (11/02).

Ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 - η οποία απέκλεισε τη Βραζιλία, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της ομάδας Αργεντινής κάτω των Κ23 του Χαβιέ Μασεράνο. Ο Μέσι και ο Μασκεράνο υπήρξαν συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή, κατακτώντας μαζί το χρυσό Ολυμπιακό το 2008 και ο προπονητής είπε ότι θα ήθελε πολύ να συμπεριλάβει στο πλευρό του τον πρώην συμπαίκτη του.

«Όλοι γνωρίζουν ήδη τη σχέση μου με τον Λέο, τη φιλία που έχω», είπε ο Μασκεράνο.

«Ένας παίκτης σαν αυτόν έχει τις πόρτες ανοιχτές για να μας συνοδεύσει [στους Ολυμπιακούς Αγώνες], τότε προφανώς θα εξαρτηθεί από αυτόν και τις δεσμεύσεις του. Ελπίζω να έχει την επιθυμία, να μπορεί να είναι εκεί», είπε από πλευράς του ο Τιάγκο Αλμάντα, ο εξτρέμ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και αρχηγός της Αργεντινής Κ23.

«Πρέπει να δούμε πώς είναι εκείνη τη στιγμή, θα ήταν όνειρο να μπορέσει να παίξει. Αν έρθει ο Μέσι, θα του δώσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προφανώς», συμπλήρωσε.

Εάν ο Μέσι, συμπεριληφθεί στην αποστολή για το τουρνουά στο Παρίσι, το οποίο θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, θα μπορούσε να υπάρξει μια πιθανή συνάντηση με τον Γάλλο Κιλιάν Μπαπέ και μια επανάληψη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Ωστόσο, ο Αργεντινός σταρ έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Copa América, το οποίο θα διαρκέσει από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Αν και οι χώρες εξασφαλίζουν τη θέση τους στους Αγώνες με τις ομάδες κάτω των 23 ετών, με παίκτες δηλαδή που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001, οι ομάδες επιτρέπεται να καλέσουν τρεις παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας στην τελική τους αποστολή.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα