Αστέρας Καισαριανής - Πανσερραϊκός 0-2: Πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας τα Λιοντάρια

panserraikos

bet365

Ο Πανσερραϊκός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής χάρη στα γκολ των Μασκανάκη και Άλεξιτς.

Ο Πανσερραϊκός πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής χάρη στα τέρματα του Αλέξανδρου Μασκανάκη στο 41' και του Κόστα Άλεξιτς στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αν και ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στην Αθήνα, κατάφερε με πειστική εμφάνιση να επιβληθεί του Μικρασιατικού Αστέρα στην Καισαριάνη. Το σκορ άνοιξε για τα Λιοντάρια ο Μασκανάκης στο 41ο λεπτό του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 84', τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο κεντρικός επιθετικός των Σερραίων, Άλεξιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Ο Πανσερραϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, μέσω της κλήρωσης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αστέρας Καισαριανής: Μιχελής, Μαραγκουδάκης, Σμυρνιάκης, Λεβέντης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρέντζης, Τζέλη, Σταμούλης, Παληγεώργος, Σαπαλίδης.

Πανσερραϊκός: Κατσικάς, Ντανκερλούι, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Μορέια, Μασκανάκης, Σοφιανός, Μπαϊροβιτς, Τόμας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα