Μπέος: «Πρέπει να με αγαπάνε οι που#@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό»

Newsroom
Μπέος

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος... πρότεινε να γίνει ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος σε... αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό και τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να δώσει το Πανθεσσαλικό για το ματς.

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει η προοπτική του Πανθεσσαλικού, ως το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρότι εσχάτως εξετάζονταν και περιπτώσεις από το εξωτερικό. Ακόμη δεν έχει υπάρχει κάτι οριστικό και η τελική απόφαση θα παρθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έχει οριστεί για την Παρασκευή (12/5), όμως προβάλει ως το φαβορί.

Ο Αχιλλέας Μπέος όμως, δήμαρχος του Βόλου, που μίλησε για το ζήτημα στον Focus FM εξαπέλυσε... βόμβες. «Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής;», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ και με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε το πώς οδηγήθηκαν από την Ομοσπονδία εκ νέου στην περίπτωση του Πανθεσσαλικού. «Πρέπει να με αγαπάνε οι που#@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό. Εχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το επερχόμενο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», όπου η Ενωση θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο. «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα