Ανοιχτό να γίνει ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας στην Αλβανία άφησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στο Gazzetta

οσφπ

bet365

Το σίριαλ για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται με την Αλβανία να μπαίνει στο προσκήνιο ως ένας πιθανός προορισμός όπου θα γίνει το ματς και τον πρόεδρο της αλβανικής ομοσπονδίας να αφήνει τα πάντα ανοιχτά, μιλώντας στο Gazzetta.

Η υπόθεση του τελικού στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζει να απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα καθώς κάθε μέρα, έχουμε και κάτι... καινούργιο όσον αφορά την πόλη που θα φιλοξενήσει το μεγάλο ραντεβού του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Μετά τα εν Ελλάδι γήπεδα, στο τραπέζι έπεσε ξανά το θέμα του εξωτερικού, όπου η Κύπρος έδωσε εκ νέου αρνητική απάντηση για να φιλοξενήσει τον τελικό και πλέον στο προσκήνιο έχουν μπει οι χώρες των Βαλκανίων. Το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και τα Τίρανα είναι τρεις πόλεις που έχουν ακουστεί.

Όσον αφορά την τελευταία επιλογή, αυτή της Αλβανίας, το Gazzetta επικοινώνησε με τον πρόεδρο της αλβανικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα, ο οποίος έκανε ξεκάθαρο ότι δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για να φιλοξενήσει η χώρα τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας αλλά εφόσον γίνει κρούση, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Γιατί όχι;» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει εκεί το ματς.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα