Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Διερευνητικές επαφές για τελικό στην Κύπρο αλλά κεκλεισμένων των Θυρών!

Το ΓΣΠ

bet365

Μπορεί να μην μοιάζει τόσο πιστευτό μετά τα όσα έχουν συμβεί, ωστόσο η ΕΠΟ έκανε νέα σειρά διερευνητικών επαφών για να γίνει ο τελικός του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Κύπρο αλλά κεκλεισμένων των Θυρών!

Την ώρα που το Δ.Σ. της ΕΠΟ αναμένεται να καταλήξει / επικυρώσει το Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού για τον τελικό της 24ης Μαϊου στο Novibet Κύπελλο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας έκαναν ανεπισήμως νέα... κρούση να γίνει το ματς στην Κύπρο. Ότι γίνονται νέες και διερευνητικές επαφές.

Εκεί όπου είχε ληφθεί απόφαση να γίνει ο τελικός στο ΓΣΠ, ωστόσο στο τέλος έδωσε αρνητική απάντηση η Αστυνομία της Κύπρου. Η νέα προσπάθεια είναι για να διεξαχθεί εκεί το ματς κεκλεισμένων των Θυρών. Δεν προκύπτει πάντως να υπάρχει τελική απάντηση. Για το θέμα αυτό σε σχέση με την Κύπρο πάντως είχατε ενημερωθεί σχετικά στην εκπομπή του Gazzetta play-Offs Madness (η αναφορά στο 20.05 του βίντεο).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα