Ολυμπιακός: Πλάνο με βασικούς Μπιέλ και Μπακαμπού για τη ρεβάνς με ΑΕΚ

Ο Μπιέλ στο ματς με την ΑΕΚ

bet365

Ο Γάλλος προπονητής προσανατολίζεται στο να έχει την καλύτερη δυνατή αρχική σύνθεση στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ, την εξ' αναβολής ρεβάνς στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ζοσέ Ανιγκό από εκεί που βίωσε την απόλυτη αποθέωση μετά το 3-1 με τον ΠΑΟΚ έπειτα από την ήττα του 2-0 με τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής. Τώρα με την ΑΕΚ στον επαναληπτικό του Novibet Κυπέλλου τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον Ολυμπιακό μετά το 3-0 στην OPAP Arena.

Ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται πως θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Κάτω από τα δοκάρια είναι πιθανό να είναι ο Πασχαλάκης και όχι ο Τζολάκης και στην άμυνα οι Ρέαμπτσιουκ, Μπα και Ροντινέι αναμένεται να παραμείνουν με τον Σισέ να διεκδικεί τη θέση του Σωκράτη. Εμβιλά και Ινμπόμ εάν είναι ΟΚ με τα συνεχή ματς θα χριστούν ξανά βασικοί αλλιώς υπάρχουν οι επιλογές των Σαμασέκου και Κασάμι. Ο Φορτούνης το δεκάρι πίσω από τον Μπακαμπού και στα άκρα ο Μπιέλ και στην άλλη πλευρά ένας εκ των Βαλμπουενά, Μασούρα ή Γκάρι Ροντρίγκες.

Άρα μία πιθανή 11άδα θα είναι: Πασχαλάκης ή Τζολάκης - Ρέαμπτσιουκ, Μπα με Σισέ ή Σωκράτη και Ροντινέι - Εμβιλά και Ινμπόμ - Φορτούνης, Μπιέλ και Μασούρας ή Βαλμπουενά (περισσότερο) - Μπακαμπού. Η αποστολή του Ανιγκό για το ματς στο Φάληρο (Τετάρτη, 19.30, COSMOTE SPORTS TV 4): Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδης, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα