Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σκέψεις αναβολής των αγώνων Κυπέλλου

Newsroom
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σκέψεις αναβολής των αγώνων Κυπέλλου

bet365

Η ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, ενδεχομένως, να οδηγήσει στην αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας της ημέρας.

Η χειρότερη τραγωδία με τρένα στην ιστορία της χώρας μας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος απολογισμός για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ από τους τραυματίες, οι 66 νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι 32 έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες, ο αθλητισμός και οτιδήποτε άλλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και λογικό είναι να υπάρχει η σκέψη τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και στις Ομοσπονδίες να υπάρξει αναβολή τόσο των αγώνων Κυπέλλου: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα. Αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ταξιδεύει και μόλις προσγειωθεί στον προορισμό του - σε περίπου 2 με 3 ώρες - θα παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση.

Στην ΕΠΟ διατηρούν μικρό προβληματισμό για τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων αφού το πρόγραμμα θεωρούν πως είναι ήδη αρκετά πιεσμένο. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε καν να απασχολεί κάτι τέτοιο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα