Ντι Μαρία: «Ήθελα το Μουντιάλ περισσότερο για τον Μέσι από ότι για τον εαυτό μου» (vid)

Ντι Μαρία: «Ήθελα το Μουντιάλ περισσότερο για τον Μέσι από ότι για τον εαυτό μου» (vid)

Μέσι-Ντι Μαρία

bet365

Η αγάπη που τρέφει όλη η εθνική ομάδα της Αργεντινής για τον Λιονέλ Μέσι είναι γνωστή, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να μιλά για τον «pulga» στο νέο ντοκιμαντέρ της apple για τον 36χρονο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

Έχουν περάσει σχεδόν 14 μήνες από την ημέρα που η Αργεντινή κατέκτησε το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της στα γήπεδα του Κατάρ. Η μέρα που ο Λιονέλ Μέσι εκπλήρωσε το μεγαλύτερο του όνειρο. Ένα όνειρο το οποίο βίωσε όλη η ομάδα της «Αλμπισελέστε».

Ο Μέσι ήταν ο ηγέτης της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ. Αυτός που όταν μιλούσε, κανείς δεν τολμούσε να φέρει αντίλογο. Η αγάπη που τρέφουν όλα τα μέλη της Αργεντινής για τον Μέσι είναι γνωστή. Πολλοί έχουν μιλήσει για το γεγονός ότι έπαιζαν και για τον αρχηγό τους, ώστε να φτάσει στο μεγάλο του όνειρο.

Ακόμα και ο Άνχελ Ντι Μαρία με την τεράστια του καριέρα, ήθελε να κατακτήσει το Μουντιάλ κυρίως για τον Μέσι. Ο «Fideo» όπως τον αποκαλούν, μιλάει στο νέο ντοκιμαντέρ της apple για τον «pulga» με τις λέξεις του να συγκινούν.

Ο Ντι Μαρία αναφέρει ότι ήθελε περισσότερο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον Μέσι παρά για τον ίδιο του τον εαυτό, με την apple να δίνει και ένα φοβερό πλάνο από το πούλμαν μετά το τέλος του τελικού όπου φαίνεται ο άσος της Μπενφίκα συγκινημένος να μιλά στον «pulga» για την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα