Οταμέντι: Έβαλε τα κλάματα στην τηλεόραση μιλώντας για τη μητέρα του! (vid)

Οταμέντι: Έβαλε τα κλάματα στην τηλεόραση μιλώντας για τη μητέρα του! (vid)

otamendi

bet365

Ο Νικολάς Οταμέντι δεν κράτησε τα δάκρυά του και έβαλε τα κλάματα στην τηλεόραση, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τη μητέρα του.

Ο Νικολάς Οταμέντι συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του πριν ο Αργεντινός γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Στη συνέντευξή του για το ντοκιμαντέρ «Campeones, un ano despues», ο αρχηγός της Μπενφίκα και Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αλμπισελέστε εξομολογήθηκε ότι η οικογένειά του έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

«Η μητέρα μου με συνόδευε στην προπόνηση μέχρι τα 13 μου. Μετά λόγω του κόστους ταξιδιού, δεν με συνόδευε πια. Δεν είχαμε χρήματα. Φορούσα πάντα τα σχολικά μου ρούχα για να πληρώσω μόνο 10 cents για το εισιτήριο του σχολικού λεωφορείου. Μερικές φορές μόνο είχε δύο πέσος (νόμισμα Αργεντινής) που μου έδινε η μητέρα μου για να αγοράσω κάτι να φάω. Αλλά ξέρω ότι ήταν δύσκολο για εκείνη να μου δώσει αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι ήταν μια δύσκολη στιγμή.

Η μητέρα μου καθάριζε σπίτια και ήξερε την προσπάθεια που έκανε για να πάω στην προπόνηση. Το θυμάμαι μέχρι σήμερα γιατί ήταν μεγάλη προσπάθεια από τη μητέρα μου που με συνόδευε πολύ. Βοήθεια υπήρχε και από τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου», αποκάλυψε ο Οταμέντι στη σειρά «Πρωταθλητές, ένα χρόνο αργότερα» η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από συνεντεύξεις με τους της Αργεντινής που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα