Μέσι: Η συγκλονιστική τοιχογραφία του σε πολυκατοικία του Σάντα Φε! (vid)

Μέσι: Η συγκλονιστική τοιχογραφία του σε πολυκατοικία του Σάντα Φε! (vid)

messi

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι πλέον έχει τη μεγαλύτερη τοιχογραφία στην Αργεντινή, η οποία καλύπτει ολόκληρη πολυκατοικία στην πόλη του Σάντα Φε.

Στην Αργεντινή όπου η μπάλα λατρεύεται σαν Θεός, δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη τοιχογραφία της χώρας στην πόλη του Σάντα Φε, στην οποία απεικονίζεται η αιώνια δόξα του Λιονέλ Μέσι με το Παγκόσμιο Κύπελλο στα χέρια του.

Ο Αργεντινός super star απεικονίζεται να κρατάει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα χέρια του, για πολλούς η μεγαλύτερη επιτυχία του στην πλούσια καριέρα του και παρά το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη έχει αρχίσει να γίνεται viral στα social media. Συγκεκριμένα, ο Αντρές Ιγκλέσιας, αποφάσισε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τοιχογραφία στην Αργεντινή προς τιμήν του επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας μαζί με τη φανέλα της Αλμπισελέστε και το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Ο Ιγκλέσιας μίλησε για τις διαστάσεις του έργου και αποκάλυψε: «Η τοιχογραφία θα έχει ύψος 75 μέτρα και πλάτος 40, εκεί που βρίσκεται το φαρδύτερο μέρος του κτιρίου. Με αυτές τις μετρήσεις ξεπερνά την τοιχογραφία του Ροσάριο που βρίσκεται κοντά στο μνημείο, η οποία έχει μήκος 69 μέτρα. Θα είναι στη λεωφόρο Αλέμ και στη διασταύρωση με την οδό Αλβεάρ του Σάντα Φε. Τελειώνω ήδη τη βάση και αυτό αντιπροσωπεύει το 50 τοις εκατό, το υπόλοιπο είναι να δώσω περισσότερη ευκρίνεια και ποιότητα στην εικόνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα