Γαλλία-Μαρόκο: 45 χιλιάδες κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου

Newsroom
Γαλλία-Μαρόκο: 45 χιλιάδες κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου

bet365

Ενισχυμένες αποδόσεις και πάνω από 605 αγορές στο Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Μουντιάλ

Το παραμύθι του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίστηκε και κόντρα στην Πορτογαλία με το 1-0 κόντρα στους Ίβηρες να δημιουργεί ξεσηκωμό στους Μαροκινούς ανά τον κόσμο. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο όνειρο των παικτών του Ρεγκαγκί για έναν τελικό Μουντιάλ, είναι αναμφίβολα η Γαλλία που αποτελεί παγκόσμια υπερδύναμη του ποδοσφαίρου, Πρωταθλήτρια κόσμου, αλλά και δεδομένων των μεγάλων επιτυχιών του Μαρόκου στις προηγούμενες φάσεις του τουρνουά, ακόμα πιο υποψιασμένη.

«Μπορούμε να ονειρευόμαστε, γιατί αν δεν έχεις όνειρα, δεν πας πουθενά» ανέφερε ο Ρεγακγκί για την πορεία του Μαρόκου και το ποδοσφαιρικό σκέλος αυτής της αναμέτρησης πέραν του συναισθήματος της έκπληξης προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως και ο προπονητής της χώρας, έτσι και πολλοί παίκτες του Μαρόκου είναι γεννημένοι στην Γαλλία, έχουν γαλλική ποδοσφαιρική κουλτούρα, εμπλουτισμένη όμως και με το πάθος του outsider σε αυτή τη διοργάνωση. Η μάχη της κερκίδας θα είναι σίγουρα κερδισμένη από τους Μαροκινούς που εκτιμάται πως θα έχουν περισσότερους από 45 χιλιάδες ανθρώπους στο πλευρό τους, κόντρα στους περίπου 4 χιλιάδες Γάλλους.

Γρανιτένια άμυνα, αλλά και γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Στα τελευταία 10 παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το Μαρόκο είναι αήττητο. Σε αυτό το διάστημα, μάλιστα, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Γαλλία δέχεται γκολ σε 10/11 τελευταία της παιχνίδια. Γενικώς οι «τρικολόρ» είναι πιο παραγωγικοί στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της έχοντας σκοράρει 15/19 τελευταία τους γκολ μετά το 45’. O Aντουάν Γκριζμάν, στον νέο ρόλο που του έχει ανατεθεί από τον Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται να αποδίδει εξαιρετικά και με τις 28 του ασίστ είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία. Στο Pamestoixima.gr υπάρχει ενισχυμένη απόδοση στο 3.50 για να σκοράρει στον αποψινό ημιτελικό. Ενισχυμένη απόδοση υπάρχει και για τη νίκη της Γαλλίας από το ημίχρονο σε συνδυασμό με Over 2.5 που προσφέρεται στο 4.25.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα