Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Εταιρεία αγόρασε 18.000 μπλουζάκια με σλόγκαν «πρωταθλήτρια Κόσμου» και δεν μπορεί να τις πουλήσει

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Εταιρεία αγόρασε 18.000 μπλουζάκια με σλόγκαν «πρωταθλήτρια Κόσμου» και δεν μπορεί να τις πουλήσει

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Εταιρεία αγόρασε 18.000 μπλουζάκια με σλόγκαν «πρωταθλήτρια Κόσμου» και δεν μπορεί να τις πουλήσει

bet365

Μια αγγλική εταιρεία ήταν τόσο αισιόδοξη πως το τρόπαιο θα επέστρεφε σπίτι, αγοράζοντας 18.000 μπλουζάκια που έγραφαν το μήνυμα «Αγγλία πρωταθλήτρια Κόσμου 2022» και έμεινε ξεκρέμαστη.

Η ευφορία και η αισιοδοξία των Άγγλων φιλάθλων είναι γνωστή πριν και κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου τουρνουά. Ειδικά από τη στιγμή που το φετινό σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρουσιάστηκε υποσχόμενο και πειστικό, πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση στον προημιτελικό με τη Γαλλία. Το φινάλε, όμως, βρήκε τα Τρία Λιοντάρια εκτός συνέχειας του Μουντιάλ και μια εταιρεία από την Αγγλία σε... μπελάδες, καθώς είδε την επένδυσή της να πέφτει στο κενό.

Συγκεκριμένα, η Wholesale Clearance UK με έδρα το Ντόρσετ αγόρασε σε χονδρική 18.000 t-shirts που έγραφαν το σλόγκαν «Αγγλία πρωταθλήτρια Κόσμου 2022, It's Finally Home». Ο διευθυντής της, Καρλ Μπάξτερ, ήταν πεπεισμένος πως η χώρα του θα έφτανε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και σε μια επιχειρηματική ιδέα, προμηθεύτηκε τα μπλουζάκια με σκοπό να τα πουλήσει για πάνω από 30 ευρώ το καθένα. Ωστόσο, το πλάνο του κατέρρευσε και πλέον ψάχνει τρόπο να τα ξεφορτωθεί, απευθύνοντας έκκληση στους φίλους της εθνικής Αγγλίας να αγοράσουν ένα t-shirt έστω και σε πολύ χαμηλή, συμβολική τιμή, για να το κρατήσουν ως ενθύμιο της πολύ καλής ομάδας που είχαν στο τουρνουά.

«Εντυπωσιάστηκα με την εμφάνιση της Αγγλίας στο Κατάρ και ήμουν σίγουρος πως θα κατακτούσαμε το τουρνουά. Όταν με προσέγγισε ένας προμηθευτής για να μου πουλήσει τα μπλουζάκια, απλά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αλλά τώρα ξέμεινα με 18.000 t-shirts που λένε ότι κερδίσαμε και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Θα ήθελα οι οπαδοί να αγοράσουν ένα από αυτά, να το κρατήσουν έστω ως ενθύμιο για το πόσο καλά έπαιξε η ομάδα μας σε αυτό το τουρνουά. Μπορεί να μην το κατέκτησαν, αλλά παραμένουν νικητές στα μάτια μου», δήλωσε ο Μπάξτερ.

sdg

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα