Μουντιάλ 2022: Ο Λαόθ γυρίζει σπίτι του, δεν σφυρίζει στο υπόλοιπο τουρνουά

Μουντιάλ 2022: Ο Λαόθ γυρίζει σπίτι του, δεν σφυρίζει στο υπόλοιπο τουρνουά

bet365

Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ δέχθηκε σφοδρή κριτική για τη διαιτησία του στο Αργεντινή-Ολλανδία κι αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του στο φετινό Μουντιάλ, καθώς δεν πρόκειται να σφυρίξει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Η διαιτησία του Αντόνιο Ματέου Λαόθ στο Αργεντινή-Ολλανδία επικρίθηκε έντονα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ.

Ο Ισπανός ρέφερι έβγαλε συνολικά 17 (!) κάρτες, αριθμός-ρεκόρ για Παγκόσμιο Κύπελλο, έχασε πλήρως τον πειθαρχικό έλεγχο και προκάλεσε τον εκνευρισμό και των δύο ομάδων με τις αποφάσεις του, κυρίως των Αργεντινών που εξέφρασαν δημόσια τα παράπονά τους μετά την πρόκριση. Θυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι τα έβαλε μαζί του στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Τελικά, τα παράπονα έπιασαν τόπο, αφού ο έμπειρος διαιτητής δεν θα σφυρίξει ξανά στο τουρνουά. Η Επιτροπή Διαιτησίας της FIFA τον άφησε εκτός ορισμών για τους ημιτελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, όπερ και σημαίνει ότι θα επιστρέψει πρόωρα σπίτι του, κάτι που δεν ισχύει για το διαιτητικό τιμ του VAR, το οποίο... γλίτωσε και παραμένει διαθέσιμο ενόψει των επόμενων αγώνων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα