Μουντιάλ 2022: Το «πέσιμο» των Ολλανδών στον Λαουτάρο πριν από το κρίσιμο πέναλτι (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Το «πέσιμο» των Ολλανδών στον Λαουτάρο πριν από το κρίσιμο πέναλτι (vid)

bet365

Τέσσερις Ολλανδοί ποδοσφαιριστές έστησαν κλοιό γύρω από τον Λαουτάρο και επιχείρησαν με mindgames να τον αποσυντονίσουν πριν από το κρίσιμο τελευταίο πέναλτι της Αργεντινής.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι προκλητικοί πανηγυρισμοί των Αργεντινών μπροστά στους Ολλανδούς μετά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Μουντιάλ στη διαδικασία των πέναλτι, με πολλούς να κατακρίνουν τη συμπεριφορά των παικτών του Σκαλόνι.

Από την πλευρά του ο Οταμέντι θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το τέλος του ματς τονίζοντας πως οι πανηγυρισμοί ήρθαν ως απάντηση στα.... mindgames των Οράνιε κατά τη ρώσικη ρουλέτα και τα τελευταία βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει φαίνεται να τον δικαιώνουν.

Συγκεκριμένα τέσσερις Ολλανδοί ποδοσφαιριστές σχημάτισαν κλοιό πίεσης γύρω από τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τον ακολούθησαν για μερικά μέτρα, προσπαθώντας ουσιαστικά να τον αποσυντονίσουν πριν εκτελέσει το τελευταίο κρίσιμο πέναλτι.

Παρόλα αυτά οι τακτικές των Ολλανδών δεν καρποφόρησαν, μιας και ο φορ της Ίντερ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα