Μουντιάλ 2022, Κροατία: Όλες οι αποκρούσεις πέναλτι του ήρωα Λιβάκοβιτς (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κροατία: Όλες οι αποκρούσεις πέναλτι του ήρωα Λιβάκοβιτς (vid)

bet365

Για δεύτερο συνεχόμενο νοκ-άουτ παιχνίδι στο Μουντιάλ 2022, ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς ήταν ο ήρωας της Κροατίας στη διαδικασία των πέναλτι.

Για άλλη μια φορά η Κροατία έκανε το θαύμα της στα πέναλτι! Με 4-2 στην ψυχοφθόρα διαδικασία η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς πήρε σπουδαία πρόκριση στους ημιτελικούς του Μουντιάλ 2022 και άφησε εκτός διοργάνωσης τη Βραζιλία. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε δίχως τέρματα, με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς να ισοφαρίζει το γκολ του Νεϊμάρ στην παράταση.

Όντας ζεστός από το υπόλοιπο παιχνίδι, ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού με το «καλημέρα» της διαδικασίας, σταματώντας το πέναλτι του Ροντρίγκο. Αν λάβουμε υπόψη και το παιχνίδι με την Ιαπωνία για τη φάση των 16, ο Λιβάκοβιτς έχει αποκρούσει τα τέσσερα από τα οκτώ πέναλτι που έχει αντιμετωπίσει. Κάπως έτσι, ο 27χρονος Λιβάκοβιτς βάζει σίγουρα υποψηφιότητα για τον καλύτερο τερματοφύλακα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Δείτε συγκεντρωμένες όλες τις αποκρούσεις του τρομερού Λιβάκοβιτς στην ψυχοφθόρα διαδικασία απέναντι σε Ιαπωνία και Βραζιλία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα