Έντρικ: Η Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» το 16χρονο wonderkid μέχρι το 2030

Έντρικ: Η Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» το 16χρονο wonderkid μέχρι το 2030

Newsroom
Έντρικ: Η Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» το 16χρονο wonderkid μέχρι το 2030

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 16χρονου wornderkid Έντρικ και θα «δέσει» τον Βραζιλιάνο μέχρι το καλοκαίρι του 2030!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται ο Έντρικ. Η Βασίλισσα και η Παλμέιρας έδωσαν τα χέρια τους για τη μεταγραφή του 16χρονου wornderkid με την τιμή της μεταγραφής να ξεπερνάει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Οι Μερένγκες θα δώσουν 60 εκατομμύρια στο κλαμπ της Βραζιλίας συν ακόμα 12 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

Ο επόμενος... Ρονάνλντο θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2030! Ο 16χρονος επιθετικός θα βάλει άμεσα την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη Ρεάλ και θα γίνει μόνιμος κάτοικος Μαδρίτης από το 2024, όταν και θα ενηλικιωθεί. Η συμφωνία είναι προφορική όμως... οριστική, με τις τελικές υπογραφές να πέφτουν μέσα στον Δεκέμβριο.

O Έντρικ έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στις 7 Οκτωβρίου του 2022, αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ και μετράει μέχρι στιγμής επτά συμμετοχές, με τρία γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα