Μουντιάλ 2022: Δεύτερος σε επιτυχημένες πάσες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου ο Χουάνγκ

Σωτήρης Μυκονίου
Μουντιάλ 2022: Δεύτερος σε επιτυχημένες πάσες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου ο Χουάνγκ

bet365

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία που έκανε η Νότια Κορέα μέχρι τους «16» της διοργάνωσης έχοντας κορυφαίες επιδόσεις σε διάφορους τομείς.

Μέτα την συμμετοχή του στην πρώτη δεκάδα των πιο δημιουργικών παικτών της διοργάνωσης στο τέλος των ομίλων, ο Κορεάτης μέσος του Ολυμπιακού πήρε θέση στο... βάθρο σε μία άλλη στατιστική κατηγορία.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ είναι ο δεύτερος σε ισοβαθμία με τον Ορελιέν Τσουαμενί της Ρεάλ Μαδρίτης σε επιτυχημένες πάσες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου στο Μουντιάλ μετά το τέλος της φάσης των «16». Πιο συγκεκριμένα ο 26χρονος μέσος έχει 33 επιτυχημένες μεταβιβάσεις σ' αυτό το κομμάτι του γηπέδου σε συνολικά 54 προσπάθειες. Το ποσοστό επιτυχίας του αγγίζει το 61% σε αντίθεση με του Γάλλου που έχει 33/37 και φτάνει το 89%.

hwang

Ο μόνος παίκτης που έχει περισσότερες πάσες από τον παίκτη των «ερυθρολεύκων» είναι ο Πέδρι της Ισπανίας που έχει 44 επιτυχημένες σε 51 απόπειρες έχοντας ποσοστό επιτυχίας ύψους 86%.

Από κει και πέρα από 30 τέτοιες επιτυχημένες πάσες έχουν οι Ρόδρι, Ντε Πολ, Άντερσεν, Χόιμπιεργκ και Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα