Μουντιάλ 2022, Ράις: «Η Αγγλία δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει, ώρα να μας φοβηθούν»

Μουντιάλ 2022, Ράις: «Η Αγγλία δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει, ώρα να μας φοβηθούν»

Μουντιάλ 2022, Ράις: «Η Αγγλία δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει, ώρα να μας φοβηθούν»

bet365

Ο Ντέκλαν Ράις εξέφρασε το παράπονό του, κάνοντας λόγο για υποτίμηση της Αγγλίας συγκριτικά με τα υπόλοιπα φαβορί στο φετινό Μουντιάλ και έστειλε προειδοποίηση προς... Γαλλία μεριά ενόψει του μεταξύ τους προημιτελικού.

Η Αγγλία διέψευσε όσους περίμεναν πως θα δυσκολευθεί να περάσει το εμπόδιο της Σενεγάλης, με μια άνετη και πειστική επικράτηση (3-0) που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου, Γαλλία και ήδη η πλειονότητα των φιλάθλων δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην παρέα του Κιλιάν Μπαπέ, η οποία επίσης εξουδετέρωσε χωρίς πρόβλημα την Πολωνία χάρη σε τρομερή εμφάνιση του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά τη θριαμβευτική πρόκριση των Τριών Λιονταριών και το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς να δεχθούν γκολ, ο Ντέκλαν Ράις αισθάνεται πως η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υποτιμάται συγκριτικά με τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα που συνεχίζουν στο τουρνουά. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο μέσος της Γουέστ Χαμ τόνισε ότι οι αντίπαλοι θα πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται την Αγγλία, την οποία χαρακτήρισε άψογη στα τελευταία ματς και έστειλε μήνυμα προς την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν ότι έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες τους και θα στοχεύσουν πάνω σ' αυτές ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στους «4».

«Το λέω ανοιχτά. Δεν νομίζω ότι λαμβάνουμε τα εύσημα που αξίζουμε. Κοιτάς άλλες ομάδες που νικούν άνετα, όπως η Ολλανδία και η Αργεντινή και αμέσως όλοι μιλούν για σεμιναριακές εμφανίσεις. Εμάς συνεχώς μας έχουν στο στόχαστρο. Ήμασταν άψογοι στα τελευταία παιχνίδια. Οι αντίπαλες χώρες καλό θα ήταν να μας φοβούνται».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα