Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα - Πορτογαλία: Βασικός ο Κριστιάνο, ξεκινάει ο Ινμπόμ Χουάνγκ για τους Ασιάτες

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα - Πορτογαλία: Βασικός ο Κριστιάνο, ξεκινάει ο Ινμπόμ Χουάνγκ για τους Ασιάτες

bet365

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ετοιμοπόλεμος και είναι στη βασική ενδεκάδα των Πορτογάλων κόντρα στην Νότια Κορέα (17:00, ΑΝΤ1+/antenna.gr). Ξεκινάει για τους Ασιάτες ο Ινμπόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Βασικός για την Πορτογαλία ξεκινάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με την Νότια Κορέα (17:00, ΑΝΤ1+/antenna.gr) για την τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε μοιρασμένες πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα, όμως εν τέλει ο Φερνάντο Σάντος θεώρησε πως είναι έτοιμος.

Από την πλευρά των Ασιατών ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού, Ινμπομ Χουάνγκ είναι στην αρχική σύνθεση και στο τρίτο ματς των ομίλων του τουρνουά. Ο επιθετικός των Πειραιωτών Ουί Τζο Χουάνγκ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Πάουλο Μπέντο.

Νότια Κορέα: Κιμ Σονγκ-Γκιου, Γιν-Σου Κιμ, Γου-Γιάνγκ Γιούνγκ, Χουάνγκ Ίνμπομ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Γκουέ-Σουνγκ Τσο, Λι Γάεσουνγκ, Κιμ Μουν Χουάν, Κανγκ-Ιν Λι, Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Κουνγκ-Γον Γουόν

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Αντόνιο Σίλβα, Κανσέλο, Ρούμπεν Νέβες, Ματέους Νούνιες, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρικάρντο Όρτα

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα