Μουντιάλ 2022, Κροατία-Βέλγιο: Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αποκλεισμό οι Βέλγοι (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κροατία-Βέλγιο: Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αποκλεισμό οι Βέλγοι (vid)

bet365

Τεράστιο κοντράστ συναισθημάτων μετά τη λήξη του αγώνα της Κροατίας με το Βέλγιο, με πανηγυρισμούς από τη μια πλευρά και έντονη απογοήτευση από την άλλη.

Κροατία και Βέλγιο έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο παιχνίδι του 6ου ομίλου του Μουντιάλ 2022. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με τη νίκη του Μαρόκο επί του Καναδά, σήμανε και τον αποκλεισμό των «Κόκκινων Διαβόλων» από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι Κροάτες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου πανηγύριζαν έξαλλα την πρόκριση της ομάδας τους στη φάση των 16. Στον αντίποδα, οι Βέλγοι αδυνατούσαν να πιστέψουν τον αποκλεισμό, με κάποιους να έχουν πέσει κάτω και τον Ντε Μπρούινε να κοιτάζει το κενό.

Μάλιστα, ο Λουκάκου, που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ξέσπασε σε κλάματα δίπλα στον Ανρί, σε ένα στιγμιότυπο έντονης απόγνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα