Μουντιάλ 2022: Αργεντινή - Αυστραλία και Γαλλία - Πολωνία στους «16» μέσω... θρίλερ

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Αργεντινή - Αυστραλία και Γαλλία - Πολωνία στους «16» μέσω... θρίλερ

bet365

Η Αργεντινή νίκησε την Πολωνία, πέρασε ως πρώτη από τον τρίτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στους «16» την Αυστραλία. Πρόκριση θρίλερ για την παρέα του Λεβαντόφσκι, η οποία θα «μονομαχήσει» στο «νοκ άουτ» με τους Γάλλους.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η Αργεντινή νίκησε με 2-0 την Πολωνία και οι Μεξικάνοι επικράτησαν της Σαουδικής Αραβίας με 2-1. H Αλμπισελέστε προκρίθηκε ως πρώτη και καλύτερη και το δεύτερο εισιτήριο κρίθηκε στο 90+5' από τους... Σαουδάραβες!

Οι δυο διεκδικήτριες του «εισιτηρίου» όταν ολοκληρώθηκε το ματς των Πολωνών ήταν σε απόλυτη ισορροπία, υπερτερούσε στις κίτρινες κάρτες (7-5), οι Μεξικάνοι έψαχναν ένα γκολ αλλά εν τέλει το βρήκε η ομάδα του Ρενάρ, η οποία σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και έστειλε την ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στα νοκ άουτ.

Το Σάββατο (3/12) στις 21:00 η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την δεύτερη του τέταρτου ομίλου Αυστραλία και η δεύτερη του τρίτου ομίλου Πολωνία θα παίξει κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία την Κυριακή (4/12, 17:00).

3oς Όμιλος

Αποτελέσματα

Πολωνία - Αργεντινή 0-2
Σαουδική Αραβία - Μεξικό 1-2

Τελική βαιμολογία

  1. Αργεντινή 6 (5-2)
  2. Πολωνία 4 (2-2)
  3. Μεξικό 4 (2-3)
  4. Σαουδική Αραβία 3 (3-5)
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα