Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Η βαθμολογία στον όμιλό της, τα σενάρια πρόκρισης και αποκλεισμού

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Η βαθμολογία στον όμιλό της, τα σενάρια πρόκρισης και αποκλεισμού

bet365

Η Αργεντινή με μπροστάρη τον φανταστικό Λίονελ Μέσι, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ, νίκησε το Μεξικό και κρατάει στα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Αργεντινή είναι εδώ! Η Αλμπισελέστε απέφυγε τον «ξαφνικό θάνατο» σε ενδεχόμενη ήττα από το Μεξικό, νίκησε με 2-0 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον σκόρερ και δημιουργό Λιονέλ Μέσι και πλέον κρατάει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Σκαλόνι θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο μετά τη νίκη της επί της Σαουδικής Αραβίας, Πολωνία και αν νικήσει τότε θα προκριθεί ως πρώτη. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι Αργεντίνοι θέλουν να μη νικήσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό.

Για να προκριθεί η εθνική ομάδα του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ Ορμπελίν Πινέδα θα πρέπει να νικήσει τη Σαουδική Αραβία και η Αργεντινή να χάσει από την Πολωνία, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων με τους πρωταθλητές Νότιας Αμερικής. Από την πλευρά τους οι Σαουδάραβες θέλουν νίκη την τελευταία αγωνιστική, όμως μπορούν να περάσουν με ισοπαλία αν η Πολωνία νικήσει την Αργεντινή.

Τέλος η Πολωνία για να μείνει εκτός θα πρέπει να χάσει από την Αργεντινή και να κερδίσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό, ενώ οι Μεξικανοί μπορούν να αφήσουν εκτός την πάρεα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αν νικήσουν τη Σαουδική Αραβία και καλύψουν την διαφορά γκολ μεταξύ τους.

3ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Αργεντινή - Μεξικό 2-0
Πολωνία - Σαουδική Αραβία 2-0

Βαθμολογία

  1. Πολωνία 4 (2-0)
  2. Αργεντινή 3 (3-2)
  3. Σαουδική Αραβία 3 (2-3)
  4. Μεξικό 1 (0-2)

Τελευταία αγωνιστική

30/11, 21:00

Πολωνία - Αργεντινή
Σαουδική Αραβία - Μεξικό

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα