Μουντιάλ 2022: Oι Καναδοί «φωνάζουν» για δύο πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής που είχε λήξει το Τυνησία - Μάλι στο 85' (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Oι Καναδοί «φωνάζουν» για δύο πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής που είχε λήξει το Τυνησία - Μάλι στο 85' (vid)

bet365

Οι παίκτες του Καναδά διαμαρτυρήθηκαν για δύο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής, Τζάνι Σικάζουε, στην αναμέτρηση με το Βέλγιο.

Ο Καναδάς έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην αναμέτρηση με το Βέλγιο για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όμως του έλειψε η ουσία και εν τέλει έχασε με 1-0. Οι «Κόκκινοι» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Τζάνι Σικάζουε, καθώς ζητούν δύο πέναλτι.

Στο 30' μετά από κακό παίξιμο του Εντέν Αζάρ η μπάλα πήγαινε στον Τζόνστον και ο Βερτόγκεν τον ανάτρεψε, όμως δόθηκε οφσάιντ και στο 38' ο Βίτσελ ανέτρεωε τον Χάτσινσον αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση. Ακόμα και στο πέναλτι που εν τέλει κέρδισε ο Καναδάς ο Σικάζουε δεν το είδε σε πρώτο χρόνο και εν τέλει ανακάλεσε την απόφαση του μέσω VAR.

Θυμίζουμε πως ο ρεφ» από τη Ζάμπια είχε γίνει... viral τον προηγούμενο Γενάρη στην αναμέτρηση Τυνησία - Μάλι για τη φάση των ομίλων του Copa Africa, όταν είχε σφυρίξει την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σε πρώτο χρόνο στο 85' και στο 89:50. O Σικάζουε είπε υποστηρίξει πως είχε πάθει θερμοπληξία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα