Τυνησία - Μάλι: Επιτέλους... τέλος στο ματς παρωδία!

Βασίλης Μπαλατσός
Τυνησία - Μάλι: Επιτέλους... τέλος στο ματς παρωδία!

bet365

Ο διαιτητής της αναμέτρησης της Τυνησίας με το Mάλι έγινε ο «πρωταγωνιστής» του αγώνα, καθώς σφύριξε για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σε πρώτο χρόνο στο 85' και εν τέλει στο 89:50! Δεν κατέβηκε για να συνεχίσει το παιχνίδι η Τυνησία που υπέβαλε τη διαμαρτυρία της στην CAF.

Σε φαρσοκωμωδία μετατράπηκε η αναμέτρηση της Τυνησίας με το Μάλι για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Copa Africa. Το Μάλι πήρε τη χάρη στον εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κονέ στο 48' και την φανταστική απόκρουση του Μουνκόρο σε εκτέλεση πέναλτι του Καζρί στο 77', όμως «πρωταγωνιστής» ήταν ο διαιτητής Τζάνι Σικάζουε.

Ο «ρεφ» από τη Ζάμπια σφύριξε για την ολοκλήρωση του αγώνα μόλις στο 85ο λεπτό! Οι άνθρωποι της Τυνησίας όπως ήταν λογικό «έπεσαν» πάνω του με τον διαιτητή να καταλαβαίνει το λάθος του και να επικαλείται πρόβλημα στο ρολόι του του. Ο Σικάζουε εν τέλει συνέχισε τον αγώνα και σφύριξε τη λήξη του για δεύτερη και τελευταία φορά στο 89:50, παρά το γεγονός πως το παιχνίδι είχε δύο cooling break και έξι διακοπές για αλλαγές! O «άρχων» του επεισοδιακού αγώνα χρειάστηκε συνοδεία για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο...

Η Τυνησία δεν κατέβηκε και υπέβαλε τη διαμαρτυρία της στην CAF

Λίγο μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε οι διοργανωτές αποφάσισαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον τέταρτο να αναλαμβάνει ως πρώτος διαιτητής και την «πέτρα του σκανδάλου», που παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για διαφθορά, να μένει εκτός, όμως η Τυνησία αποφάσισε να μην κατέβει στο αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Μάλι βγήκαν και πανηγύρισαν εκ νέου τη νίκη τους, όμως οι Τυνήσιοι έχουν ήδη υποβάλει τη διαμαρτυρία τους στην CAF.

Αποτελέσματα 6ου ομίλου:

Τυνησία - Μάλι 0-1

Μαυριτανία - Γκάμπια (12/1, 18:00)

Βαθμολογία:

1. Mάλι 3 (1-0)

2. Γκάμπια 0

3. Μαυριτανία 0

4. Μάλι 0 (0-1)

Επόμενη αγωνιστική:

Tυνησία - Μαυριτανία

Γκάμπια - Μάλι

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

COPA AFRICA Τελευταία Νέα