Μουντιάλ 2022, Μανέ: «Τα Λιοντάρια θα παίξουν σε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, ζήτω η Σενεγάλη»

Μουντιάλ 2022, Μανέ: «Τα Λιοντάρια θα παίξουν σε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, ζήτω η Σενεγάλη»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μανέ: «Τα Λιοντάρια θα παίξουν σε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, ζήτω η Σενεγάλη»

bet365

Ο ηγέτης και μεγάλος άτυχος για τη Σενεγάλη, Σαντιό Μανέ, έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το μήνυμα του ενόψει της πρεμιέρας της εθνικής του στο Μουντιάλ κόντρα στην Ολλανδία (21/11, 18:00).

Ο Σαντιό Μανέ είναι ένας από τους μεγάλους απόντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς στο τελευταίο του ματς με τη Μπάγερν Μονάχου πριν τη διακοπή τραυματίστηκε στην περόνη, το πάλεψε γενναία, όμως εν τέλει μπήκε για επέμβαση και θα χάσει τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εθνικής του στο Μουντιάλ κόντρα στην Ολλανδία (21/11, 18:00) έστειλε το «αρχηγικό» του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η ανάρτηση του Μανέ:

«Καλό βράδυ σε όλους, πολλοί από εσάς έχετε στείλει μηνύματα υποστήριξης μετά από τον τραυματισμό μου. Χάρη στον Θεό η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στα μέσα της εβδομάδας πήγε καλά.

Θέλω να επωφεληθώ από την ευκαιρία που μου δίνεται για να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους εσάς. Αυτή την Δευτέρα, η αγαπημένη μας χώρα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Είμαι σίγουρος πως τα λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι ως πραγματικό τελικό και είμαι επίσης πεπεισμένος πως όλοι οι Σενεγαλέζοι θα είναι μπροστά από μία μικρή τηλεόραση για να στηρίξουν και να εμψυχώσουν την θαραλλέα εθνική μας.

Όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, είμαι πεπεισμένος πως οι συμπαίκτες μου θα παλέψουν ως ένας άνθρωπος, όπως συνηθίζουν να κάνουν για να τιμήσουν την αγαπημένη εθνική μας ομάδα.

Ζήτω η Σενεγάλη, πάμε».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα