Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μιλά για τη σέντρα στο Κατάρ

Newsroom
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μιλά για τη σέντρα στο Κατάρ

bet365

Στο παλμό του Παγκόσμιου Κυπέλλου το ΟΠΑΠ Game Time, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 αναλύει ακόμα τους αγώνες Αγγλία-Ιράν, Σενεγάλη-Ολλανδία και ΗΠΑ-Ουαλία

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου έχει ξεκινήσει και η 2η εκπομπή του ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στη μεγάλη διοργάνωση, φιλοξενεί έναν ακόμα Legend του 2004, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής της διοργάνωσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μιλάει για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου στο Κατάρ. Δηλώνει πως αναμένει ένα από τα πιο απρόβλεπτα Παγκόσμια Κύπελλα των τελευταίων ετών και αναλύει τους λόγους που πιστεύει ότι πολλές ομάδες έχουν πιθανότητες να βρεθούν στον Τελικό.

Σχολιάζει τον αγώνα της πρεμιέρας Κατάρ-Ισημερινός (18:00) και εξηγεί ποια από τις δύο ομάδες πιστεύει ότι θα μπει στη τροχιά της πρόκρισης. Αναλύει ακόμα τα παιχνίδια της Δευτέρας Αγγλία-Ιράν (15:00), Σενεγάλη-Ολλανδία (18:00) και ΗΠΑ-Ουαλία (21:00).

Τέλος, δηλώνει ότι θα ήθελε να δει την Ελλάδα στην εφετινή διοργάνωση και αποκαλύπτει τι «βλέπει» για τον μέλλον της ομάδας του Γουστάβο Πογέτ.

Δείτε το βίντεο:Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα