Μουντιάλ 2022: Οι επιλογές του Σάντος για την 26αδα της Πορτογαλίας

Μουντιάλ 2022: Οι επιλογές του Σάντος για την 26αδα της Πορτογαλίας

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Οι επιλογές του Σάντος για την 26αδα της Πορτογαλίας

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την τελική 26μελή αποστολή της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μέσα ο Ζοσέ Σα, κόπηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Τις κλήσεις του για την αποστολή της Πορτογαλίας που θα τα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο πολύπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 26αδα τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, όμως έκοψε τον Ντάνιελ Ποντένσε που βρισκόταν στην προεπιλογή.

Εκτός από τον γνωστό απόντα Ντιόγκο Ζότα ο Σάντος μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα δυνατά του χαρτιά, προεξέχοντος του αρχηγού και ηγέτη της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πορτογάλων αλλά και των εθνικών, είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε πέμπτο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο (2006, 2010, 2014, 2018, 2022).

Εκτός από τον Ντάνιελ Ποντένσε ο 68χρονος προπονητής «έκοψε» τις... παλιοσειρές, Ζοσέ Φόντε και Ζοάο Μουτίνιο, τον Ρενάτο Σάντσες της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Γκονσάλο Γκέδες της Γουλβς.

H Πορτογαλία βρίσκεται στον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με Γκάνα, Ουρουγουάη και Νότια Κορέα.

Η αποστολή της Πορτογαλίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοζέ Σα (Γουλβς), Ρουί Πατρίσιο (Ρόμα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Νούνο Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ραφαέλ Γκερέιρο(Ντόρτμουντ)

ΜΕΣΟΙ

Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Ματέους Νούνες (Γουλβς), Οτάβιο (Πόρτο), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Ρεάλ Μπέτις)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ραφάελ Λεάο (Μίλαν), Ρικάρντο Όρτα (Μπράγκα)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα