Ρόις: Η τρομερή ατυχία του Γερμανού και το 1/6 μεγάλα τουρνουά

Ρόις: Η τρομερή ατυχία του Γερμανού και το 1/6 μεγάλα τουρνουά

Newsroom
Ρόις: Η τρομερή ατυχία του Γερμανού και το 1/6 μεγάλα τουρνουά

bet365

Ο Μάρκο Ρόις δεν μπόρεσε ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι δεν θα είναι παρώην σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση με την εθνική Γερμανίας.

Ο Γερμανός επιθετικός μέσος «ηττήθηκε» από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο κι έτσι δεν μπορέσει να παρευρεθεί με την εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, χάνοντας ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση με την ομάδα της χώρας του.

Βλέπετε ο επιρρεπής στους τραυματισμούς Μάρκο Ρόις δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει στα τελευταία πέντε από τα έξι μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ και Euro), παρ' ότι όλες τις φορές βρισκόταν μέσα στις επιλογές του προπονητή του. Όλες αυτές τις φορές ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είχε ένα τραυματισμό λίγο πριν το τουρνουά, ο οποίος ανάγκασε τον εκάστοτε ομοσπονδιακό τεχνικό να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Κάπως έτσι έχει καταφέρει να συμμετέχει μόλις μία φορά σε Μουντιάλ, αυτό της Ρωσίας το 2018, στη καριέρα του και ποτέ σε Euro. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 και του 2016 δεν μπόρεσε να παίξει γιατί τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς πριν την έναρξη της διοργάνωσης ενώ στο πιο πρόσφατο του 2021 απέσυρε μόνος του τη «συμμετοχή» του για να ξεκουράσει το σώμα του μετά από μία απαιτητική λόγω covid-19 σεζόν.

Στο Μουντιάλ του 2014 δεν μπόρεσε να παίξει εξαιτίας τραυματισμού που τον κράτησε εκτός το μεγαλύτερο μέρος εκείνου του καλοκαιριού ενώ φέτος ο αστράγαλός του ήταν εκείνος που τον έθεσε νοκ άουτ, παρ' ότι αρχικά υπήρχε αισιοδοξία για το αντίθετο.

Κάπως έτσι σχηματίζεται αυτό το 1/6 που έχει στα μεγάλα τουρνουά των εθνικών ομάδων ο Μάρκο Ρόις, ένας από τους πιο άτυχους, αλλά και συνάμα πιο επιρρεπής σε τραυματισμούς παίκτες της εποχής μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα