Μουντιάλ 2022: Η Google «ανακοίνωσε» κατά λάθος τις φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Η Google «ανακοίνωσε» κατά λάθος τις φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

bet365

Η μηχανή αναζήτησης συμπεριέλαβε μεταξύ των επόμενων διοργανώσεων στο στάδιο Lusail, τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέροντας και τις δύο ομάδες που θα δώσουν το παρών.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, αλλά η Google έδειξε για λίγες ώρες ποιες ομάδες θα έπαιζαν σ' έναν υποθετικό τελικό του τουρνουά.

Τουλάχιστον αυτό προέκυψε από μια ερώτηση που έγινε στη μηχανή αναζήτησης, η απάντηση της οποίας περιλάμβανε μεταξύ των επόμενων εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στο στάδιο Lusail τον τελικό του Μουντιάλ και το όνομα των δύο φιναλίστ.

Κάποιος έκανε αναζήτηση για το «events στο Lusail stadium» στο Google και το αποτέλεσμα έδειξε μεταξύ των απαντήσεων τους έξι αγώνες της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν σε αυτό το στάδιο, έναν αγώνα του γύρου των 16, έναν άλλο των προημιτελικών και έναν από τους τους ημιτελικούς, που έχουν επίσης ως έδρα αυτό το γήπεδο.

Αλλά δεν έμεινε εκεί, συμπεριέλαβε στα επερχόμενα events και τον τελικό του τουρνουά. Η Google θεώρησε μάλλον δεδομένο ότι ως το τέλος της διαδρομής θα φτάσουν η Βραζιλία και η Γαλλία. Ώρες αργότερα, η Google διόρθωσε το σφάλμα και μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης για το «Lusail stadium events» η Βραζιλία και η Γαλλία δεν εμφανίζονται πλέον ως φιναλίστ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα