Ο Σάουθγκεϊτ έβαλε «στοπ» σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή των WAGs στο Κατάρ

Ο Σάουθγκεϊτ έβαλε «στοπ» σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή των WAGs στο Κατάρ

Newsroom
Ο Σάουθγκεϊτ έβαλε «στοπ» σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή των WAGs στο Κατάρ

bet365

Εμπόδιο στα πλάνα που είχαν οι διάσημες σύζυγοι και σύντροφοι των Άγγλων διεθνών για ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του Netflix στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και συγκεντρωμένο το σύνολό του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο εξωτικό Κατάρ και η παρουσία των celebrities-συντρόφων των παικτών της εθνικής Αγγλίας άνοιξε την «όρεξη» στις τηλεοπτικές παραγωγές, για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την εμπειρία τους στο αραβικό κράτος τον μήνα του Μουντιάλ. Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ύψωσε «τείχος», θέλοντας να υπερασπιστεί την ενότητα και τη συγκέντρωση της ομάδας του στην προσπάθειά της για διάκριση.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των Τριών Λιονταριών γείωσε το πλάνο των «WAGs», που σύμφωνα με τη «Sun» είχαν στα χέρια τους «χρυσή» πρόταση από το Netflix για ένα ντοκιμαντέρ σε στυλ reality και μάλιστα, αρνήθηκε να αναπαραγάγει τον όρο αυτό, θεωρώντας πως είναι υποτιμητικός για τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών.

«Πραγματικά δεν είναι και το καλύτερό μου. Δεν μου ταιριάζει. Και θα ήμουν έκπληκτος αν οι παίκτες μας θα είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο, διότι θέλουν να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο. Αυτό έκαναν στο Μουντιάλ του 2018 και το περσινό Euro. Τα πάντα είχαν να κάνουν με τους παίκτες και την προετοιμασία τους. Θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση και στις οικογένειές τους όποτε μπορούμε και θέλουμε να νιώθουν ευπρόσδεκτες. Δεν μου αρέσει, όμως, ο όρος WAGs, αισθάνομαι πως είναι κάπως υποτιμητικός. Είναι οι σύντροφοι και οι οικογένειές τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα